BSV Bjerringbro-S. - - Unbekannt - Handball

Håndbold
BSV tvinger med sejr Aalborg ud i tredje kamp
Silkeborg. Aalborgs håndboldherrer kunne med en sejr eller blot uafgjort ude mod Bjerringbro-Silkeborg (BSV) booke en billet i DM-finalen. Men BSV ville det anderledes og vandt lørdag eftermiddag 29-27 hjemme over nordjyderne i den anden semifinale mellem de to mandskaber. Aalborg vandt den første semifinale med 28-26, og det blev lige så tæt i lørdagens returkamp. Med BSV-sejren skal de to hold nu mødes i en tredje og altafgørende kamp på tirsdag i Aalborg, der får fordel af hjemmebane, fordi holdet vandt grundspillet. BSV, som vandt DM-titlen sidste år, kom i lørdagens opgør bedst fra start og foran både 8-4 og 12-8. Men Aalborg Håndbold svarede igen inden pausen med tre mål i træk og nåede at få reduceret til 11-12. I anden halvleg var det BSVs tur til at score mange gange i træk. Hjemmeholdet gik fra 12-11 til 16-11. Aalborg Håndbold kæmpede for at få afgjort semifinalen i andet hug, men var hele tiden bagud og kom aldrig helt tilbage i kampen. Udeholdet nåede især takket være norske Sander Sagosen op og var bagud med to mål flere gange i slutfasen. Det lykkedes dog ikke nordjyderne at få kontakt og skabe spænding om resultatet. Med lidt over fire minutter tilbage scorede BSV-stregspilleren Michael V. Knudsen til 28-24. Få sekunder efter begik den tidligere Flensborg-spiller straffekast og blev udvist i to minutter. Sagosen reducerede med sin ottende scoring i kampen til 25-28, og så manglede nordjyderne igen kun tre mål for at nå i finalen. BSV tog en timeout og fik styr på tingene inden den hæsblæsende slutfase. Patrick Wiesmach reducerede med en scoring, men BSV svarede straks igen og øgede til 29-26. Endnu en gang hamrede Sagosen et mål ind og reducerede til 27-29, men det var ikke nok.
UPDATE #3: Knapper Heimsieg der SG
Flensburg. Der Handball-Abend zwischen der SG Flensburg-Handewitt und dem dänischen Meister BSV Bjerringbro-Silkeborg (26:24) endete so wie er begonnen hatte: ein Däne wurde gefeiert. Vor Spielbeginn zeigte die SG-Fangemeinde ihre Dankbarkeit für neun Jahre unermüdlichen Einsatz in Flensburg und bereitete Michael V. Knudsen eine unvergessliche Rückkehr in die Flens-Arena. Beim Einlaufen wurde der BSV-Kapitän mit Sprechchören und frenetischem Applaus bedacht. Sein Teamkollege Søren Rasmussen, ebenfalls Ex-SGer, wurde ebenso bejubelt. Danach war es allerdings vorbei mit der Gastfreundlichkeit. Auch wenn BSV bis zum Schluss dicht dran war, die Punkte blieben in Flensburg, wo sie am Ende Rasmus Lauge bejubelten. Unmittelbar nach Spielende wurde dessen vorzeitige Vertragsverlängerung bis 2021 bekannt gegeben. Damit reiht sich der Spielmacher in eine lange Tradition an der deutsch-dänischen Grenze ein und dürfte der nächste sein, der das Vereinsmotto »Einmal Flensburg, immer Flensburg« verinnerlicht. Zu seinen dänischen Vorgängern, die über viele Jahre in Flensburg spielten, gehört neben Knudsen auch Lars Christiansen. Mister SG (spielte 14 Jahre in Flensburg) schlechthin verfolgte das Spiel von der Tribüne aus. Von dort sah er, wie Thomas Mogensen, der aktuell seine zehnte Saison in der Fördestadt bestreitet, ein wichtiger Faktor wurde. Gäste-Coach Peter Bredsdorff-Larsen befand sogar anerkennend: »Er hat am Ende den Unterschied ausgemacht«.