Anpfiff: Di - 21.06. 18:30 Turnier: Europeada 2016 mænd

Abpfiff

92'
For centralt
91'
Frispark! Tore skyder, Jonas for bolden ved midtbanen, han laver en lang aflevering og Kolja header
89'
Occitanerns fans og dommeren kan ikke blive enige om, hvem der må være den 12 MAND... #uforskammet
88'
Occitanerne for et frispark ved 17m
87'
Hjørne spark Sydslesvig
85'
Mannschaft: SdU Landsholdet Ausgewechselt: Erik Wegner Eingewechselt: Tue Düring
78'
Occitanerne er noget hurtigere og med tre-fire bolde står de foran Tore Wächter ... men nationens målmand #1 er som en blæksprutt #denkinesiskemur
74'
Dommeren er ikke konsekvent nok... occitanerne har åbenbart en wildcard til alting
72'
Mannschaft: SdU Landsholdet Ausgewechselt: Erk Johannsen Eingewechselt: Kim Tønder
68'
Mannschaft: SdU Landsholdet Ausgewechselt: Steffen Eglseder Eingewechselt: Tim Meyer
64'
Occitanerne med et frispark fra venstre side(24m)! Et indlæg om point og en header over målet...#deblivernærvøse
61'
Jonas med et frispark! Kolja med en header! Han sætter bolden forbi målet
57'
Occitanern køler spillet ned med deres PINGPONGSPIL... MEN de har utrolig hurtige fløjspiller! Passpå drenge
55'
Occitanerne spiller en ufattelig god bold i dag! Spændingen stiger:)
50'
De med rejste fans dyster mod hinanden, meeeen SELVFØLGELIG er det os der larmer mest!#wearered-wearewhite-wearedanishdynamite;)
48'
Hjørnespark for occitanerne
46'
Drengene har kun holdt en 9 min. Pause og så stod ALLE 11 MAND på deres positioner!!!! #sådandrenge
46'
Zweite Hälfte

47'
Halbzeit
Halbzeit

39'
Occitanerne spiller Golden ferm og tilbage... Men Meklemburgia målmand og forsvar:(#deterikkepingpong
39'
*meget
38'
Drengene taler Meyer med hinanden;)#THESQUAD
38'
Bolden går frem og tilbage, der bliver fejlet på begge sider.
30'
Frispark for occitanerne, et skarpt indlæg, en header og volden flyver 1cm over tværstolpen
28'
Mannschaft: Occitanere
Tor für Occitanere. Neuer Spielstand 1:1.

26'
Hjørne for occitanerne
25'
Kolja dirigerer spillet med sine lange bolde#onpoint
24'
Mannschaft: SdU Landsholdet Spieler: Erk Johannsen
Gelbe Karte für Erk Johannsen (Det sydslesvigske fodboldlandshold).

19'
Mannschaft: SdU Landsholdet Spieler: Steffen Eglseder
Tor für Det sydslesvigske fodboldlandshold durch Steffen Eglseder. Neuer Spielstand 0:1.
Jonas Walter med et frispark fra midterlinjen(guddommeligt) og Steffen Eglseder forvandler den med en dropkick!#sådandrenge
17'
Occcitanerne spiller meget agressive... De kan åbenbart kun blive i kampen på den måde :3
16'
*fast på 0:0 med et glidende takkel!
15'
Et dårligt fremstød af Occitanerne.. Marcel holder fadt
12'
Dårligt hjørnespark af Occitanerne... Torebki fisker den i luften;(
10'
Jonas sætter den direkte ind i muren!#skalviringeforambulancen?
10'
Frisark
9'
Erk Johansen bliver fejlet ved 16m!
7'
Efter en diagonalbold af Koja, som Lukas Larsen tager i mod med hælen, løber han mod målet!
6'
Sydslesvig presser og dominerer de første min.!
3'
Drengene kombinerede sig frem til 15m, hvor Erk Johannsen sætter den en smule over det højre hjørne!#detkører