Vendte kampen, men tabte alligevel

Fodbold

12. März 2019, 06:40 Uhr

A-Jugend-Oberligist SG DGF/Stjernen Saison 2018/2019. (Foto: Sven Geißler)

Flensborg. Sven Christiansen var ikke utilfreds, selvom hans DGF/Stjernen-mandskab lørdag tabte med 3-2 til TSV Kronshagen. Han iagttager nemlig, at hans A-juniorer har flyttet sig over de seneste måneder. Deres evne til at arbejde videre, når tingene bliver svære, er forbedret kraftigt.

- I fodbold sker det, at man kommer under tryk. Tidligere var vi kommet stort bagud i sådan en kamp, men holdet er blevet bedre til at kæmpe videre, når de er kommet bagud, roste Sven Christiansen. SG DGF/Stjernen kom nemlig yderst skidt ind i kampen mod TSV Kronshagen. Gæsterne vandt næsten samtlige dueller og sad totalt på forestillingen, og det var bare spillet en halv time, da DGF-Stjernen var bagud med to mål. Det første mål kom hurtigt fra Laurids Grohmann (9.), og efter fortsat Kronshagen-pres gjorde Christian Albers det til 2-0 (30.). - Vi tabte nærkampene, og de var først på alle andenboldene. Jeg er ikke tilfreds med indsatsen indtil 2-0, men derefter er jeg godt tilfreds, lød rektionen fra Sven Christiansen. Han kunne nemlig se sit hold komme anderledes med i kampen. Værterne udfordrede Kronshagen med fysik og fart, og belønningen kom hurtigt. Først reducerede Henrik Lassen (34.), og siden udlignede Marlon Gernemann (37.). Jubel hos DGF/Stjernen, men det var bare ikke længe, at den varede ved. En dum fejl i forsvaret resulterede i, at Christian Albers kunne sparke gæsterne tilbage i spidsen (40.). - Vi får fortjent udlignet, men desværre kommer 3-2-målet alt for tidligt. Hvis vi var gået til pause med 2-2, så tror jeg, at vi havde fået et point, og måske kunne vi endda have vundet, vurderede DGF/Stjernen-træneren. Efter en målrig første halvleg kunne de sidste 45 minutter nemlig ikke helt følge trop. DGF/Stjernen havde chancer til en udlignet, men værterne fik ikke bolden i mål, og så endte det med en kneben sejr til TSV Kronshagen.

Jonas Løytved

SG DGF/Stjernen: Asmussen - Ehru, Christiansen, Eken, Khan (Stamer 88.), Charbel, Neumann, Gernemann, Stockhaus (Hasic 80.), Lagoda, Lassen (Sowada 68.)

TSV Kronshagen:Drost - Amadi, Barho, Schulte, Alberts (Polonski 90.), Carrah, Hencke, Grohmann, Mortensen, Ademi (Ayyildiz 90.), Kocaoglu
Dommer:Jonathan Bäthge