Slesvig IF med sejr i første sæsonkamp

32-26-sejr

14. September 2015, 16:40 Uhr

Slesvig. I den nye sæsons første kamp kunne Slesvigs damehold imponere med en 32-26-sejr på hjemmebane mod SV Henstedt-Ulzburg 2. Med et kompakt forsvarspil kunne hjemmeholdet allerede i de første minutter spille sig til en føring. Derudover kunne man afbryde gæsternes kontraspil, så Henstedt-Ulzburg blev tvunget til at opbygge et stående angrebsspil. SIF derimod kunne udnytte gæsternes usikkerhed med et koncentret angrebsspil. Det medførte, at SdU-klubben kunne gå i pausen med en føring på 16-9. I begyndelsen af anden halvleg startede hjemmeholdet godt op igen, og gæsteholdet havde ofte kun muligheden for at stoppe Slesvigs spillere ved hjælp af hårde taklinger, der førte til straffekast. I midten af halvlegen tog Timo Pionteks hold dog nogle ukoncentrerede afslutninger, der ikke førte til mål. Fra en 27-20 føring lykkedes det gæsteholdet fra Henstedt-Ulzburg at forkorte resultatet til 27-24. Men med en god målmandspræstation af Ulrike Barten og nogle vigtige mål af Anna Thede i slutfasen kunne Slesvig IF sikre sig de første to point i Slesvig-Holsten Ligaen. - Jeg er virkelig glad for vores angrebsspil, vi har i langt den største del af kampen spillet koncentret. Nu har vi samlet meget selvtillid, som vi vil tage med i vores næste sæsonkamp mod VfL Bad Schwartau, siger SIFs træner Timo Piontek. Kaya Plöger kaya@flensborg-avis.net

Slesvig IF: Barten, Christiansen - Clausen 11, Schmidt, Kasischke, Thede 5, Puttins 5, Behnke 1, Schmidt 3, Thede 7, Tamara Mitzkus, von Ramm, Bodil Brandt, Lübker.

SV Henstedt-Ulzburg: Bauild - Binnewies 5, Hansen 6, Wunder, Lemann 1, , Rohl 5, Rolow 3, Paulsen 1, Hamann, Ruge 5.