IF Stjernen vandt spændende SdU-derby

Håndbold

24. November 2015, 08:10 Uhr

Bolden bliver her! IF Stjernen Flensborg (grønne trøjer) vandt over Sabrina Friedrich og HKUF. (Foto: Lars Salomonsen)

Harreslev. Søndag eftermiddag stod en derbykamp i Holmberghallen på programmet. I Landesligaen mødte HKUF nemlig IF Stjernen Flensborg. Gæsteholdet fra Flensborg havde favoritrollen og bekræftede den med en 23-22-sejr.

Det var IF Stjernen, der fik den bedste optakt, og allerede efter få minutter kunne gå i front med fire mål. Men en del fejl af træner Thomas Möllers Stjernen-hold gjorde det muligt for hjemmeholdet at finde godt ind i kampen. HKUF udnyttede nu gæsteholdets fejl og kunne i midten af første halvleg endda udligne til 10:10, inden IF Stjernen Flensborg spillede sig frem til en føring på 14-12 ved pausen. I anden halvleg fortsatte værterne de gode takter, og gæsterne fra IF Stjernen Flensborg havde store problemer med hjemmeholdets massive forsvar.

Derudover havde Kaya Strubel på HKUFs mål en stor andel i, at Frederik Bindzus og Bettina Andresens hold i mellemtiden kunne gå i front med 20-18. HKUF kunne dog ikke holde føringen, og det lykkedes for SdU-klubben fra Flensborg at udligne til 22-22. I en spændende slutfase scorede IF Stjernen det forløsende sejrsmål og fik dermed sikret sig to vigtige point.

Kaya Plöger

HKUF: Strubel - Bischoff 7, Gosch 5, Bredehorst 3, Madsen 2, Sothmann 2, Friedrich 2, Ihle 1, Schlenzen.
IF Stjernen: Büttner, Richter - Kirste 7, Hoeg 6, Schäfer 4, Linde 3, Andresen 2, Hansen 1, Mehl, Dinslage, Manthe, Loeck, Kussin.