Første sæsonsejr til HKUF

Håndbold

28. September 2015, 18:30 Uhr

HKUF

Harreslev. Lørdag eftermiddag vandt HKUF (Harreslev-Kobbermølle Ungdomsforening) på hjemmebane 18-17 over gæsteholdet fra HSG SZOWW. Hjemmeholdet havde ingen god opstart i kampen. Allerede i de første minutter profiterede gæsterne af HKUFs fejl og udnyttede disse konsekvent. Det medførte, at hjemmeholdet hurtigt blev bagud. Indtil pausen lykkedes det ikke for HKUF-træner Frederik Bindzus´ hold at ændre på slagets gang, så man blev nødt til at gå i pausen med et resultat på 7-11.

HKUF koncentreret efter pausen

Efter pausen spillede hjemmeholdet mere koncentreret, og antallet af tekniske fejl blev reduceret. Efter at HKUF havde udlignet til 14-14, lykkedes det for første gang at overtage føringen i slutningen af kampen. SdU-klubben udnyttede nu gæsternes svagepunkter og gik i front med en tre-måls-føring. HSG SZOWW lykkedes det ikke at komme tilbage i kampen og fik kun reduceret resultatet til 17-18. - Efter en dårlig første halvleg med mange tekniske fejl,fungerede både vores forsvars- og angrebsspil bedre efter pausen. Det var afgørende for sejren, siger Frederik Bindzus. Kaya Plöger kaya@flensborg-avis.net

HKUF: Strubel - Bredehorst, Martsch, Bischoff 9, Schlünzen 4, Sothmann 2, Ihle 1, Grudda, Gosch 2.

HSG SZOWW: Carstens - Flatterich 6, Kuuh 2, Carstensen 1, Paulsen 4, Jepsen, Mawen, Jogensen 2, Petersen 1, Jeunen, Jansen 1, Blodeom.