IF Stjernen taber efter dårlig anden halvleg

Håndbold

30.11.2015

Flensborg. Søndag eftermiddag mødte IF Stjernen Flensborg i Idrætshallen HSG Henstedt/Weddingstedt/Delve. Hjemmeholdet startede godt op og gik hurtigt i front.
Gæstene havde en del problemer med SdU-klubbens kompakte forsvarsspil, og Thomas Möllers hold profiterede i langt de fleste tilfælde af dette. På trods af et stadig kæmpende gæstehold havde IF Stjernen overtaget og kunne spille sig til en pausestilling på 13-7. Indtil en stilling på 21-19 var det hjemmeholdet der satte sig på kampen og var det klart bedre hold. HSG Henstedt/Weddingstedt/Delve kæmpede dog videre, og efter at gæsteholdet fik udlignet til 21-21, var det gæsterne, der satte sig på kampen. SdU holdet var nu chanceløst og mistede sin røde tråd. Dette førte til et 23-27 nederlag for hjemmeholdet, hvormed man mistede to vigtige point.

-Efter en første halvleg, hvor det har været os, der har præget kampen, blev vi nødt til at se på, hvordan HSG Henstedt/Weddingstedt/Delve fandt bedre ind i kampen. Vi derimod fik ikke længere spillet det, vi kunne, og måtte efter to forskellige halvleger overlade gæsterne kampens point-, siger Thomas Möller.
Kaya Plöger kaya@flensborg-avis.net

IF Stjernen: Buettner, Richter - Schäfer 3, Terkelsen-Haudrup 2, Dinslage 1, Hansen 5, Sauerland, Kirste 3, Manthe 2, Linde 1, Loeck, Kussin, Hoeg 2, Andersen 4. HSG We/He/De: Schlüter - Petter 2, Mohr 10, Groth 1, Manzke 3, Ringlstetter, Jarasiniski, Schreiber 4, Schappe 2, Moldenhauer 3, Moldenhauer, Lönding, Frahm.