Danmark vinder EM-gyser og er videre

Sejr over Montenegro

18.01.2016

Gdansk. Det var dansk deja-vu ved EM i håndbold. Første halvleg var famlende, anden halvleg var bedre, og en truende skuffelse blev vendt til sejr på en stærk afslutning.
Sommetider følte man, at man genså åbningssejren over Rusland, men mandagens modstander var altså Montenegro, der blev slået 30-28. Men det var en del mere spændende end mod russerne, da kampen var på vippen til det sidste.
Dermed har Danmark fået en pointmæssig perfekt start på EM i Polen, mens der spillemæssigt fortsat er plads til forbedring.
Men faktum er altså, at Danmark med endnu en sejr over Ungarn i den sidste gruppekamp onsdag, tager maksimum point med til mellemrunden.

SG-spillere fik vist sig

De fem spillere fra SG Flensburg-Handewitt var allesammen med på banen. Målmand Kevin Møller stod mellem stolperne store dele af kamen, Anders Eggert var bedste målscorer med otte mål, mens Lasse Svan, Rasmus Lauge og Henrik Toft Hansen gjorde deres til, at Danmark igen løb med sejren.