Spinkelt Stjernen-nederlag

Håndbold

24. Januar 2019, 07:50 Uhr

IF Stjernen måtte akkurat se sig slået i bundkampen mod HSG Holstein Kiel/Kronshagen II. Foto: Martin Ziemer

Flensborg. IF Stjernen tabte vigtige point i bunden af kvindernes Landesliga. På hjemmebane tabte de 29-26 til HSG Holstein Kiel/Kronshagen II, og derfor ligger SdU-kvinderne fortsat til nedrykning. Nu er HSG Holstein Kiel/Kronshagen II tre point foran, men der er flere hold, der kæmper i en tæt bundstrid.

Bundkampen i Idrætshallen blev en tæt én af slagsen. I første halvleg var IF Stjernen i teten uden, at det for alvor lykkedes dem at slå et afgørende hul. Værterne førte med 7-5 efter et kvarter, men efter en 10-10-udligning var det tæt hele vejen til pause, hvor der stod 14-14 på tavlen.

Det var håndbold, som det skal være, når to hold fra bunden af rækken mødes. Helt tæt og med masser af intensitet.

I anden halvleg var der dog byttet om på rollerne. Det var HSG Holstein Kiel/Kronshagen II, der var foran, og IF Stjernen der jagtede. Gæsterne kom foran 18-16, men Stjernen-kvinderne fik udlignet til 20-20. Kielerne kom så igen foran med to mål, men værterne havde 24-24 med mindre end otte minutter igen. Så gik den bare ikke længere. Gæsterne trak fra igen og vandt i sidste ende med 29-26.

Jonas Løytved

IF Stjernen:Hansen 3, Petersen 1, von Hollan, Studt 2, Ramm 1, Gosch 1, Behnke, Linde, Nissen 4, Jochims 2, Jacobsen 12 (5), Martin, Dinlage
HSG Holstein Kiel/Kronshagen II:Praß, Geisler 4 (1), Lindemann 2, Kerber 9 (4), Erdmann, Nemitz 5, Maaß, Bittner, Pilz, Stechow, Busekow, Niemann 3 (3), Steinkirchner 1, Carstens 5