SIF kæmpede sig til point mod tophold

Fodbold

25. März 2019, 05:12 Uhr

SIF fightede sig til ét point mod Verbandsligaens nummer to. Arkivfoto: Lars Salomonsen

Slesvig. Det resultat kunne de bestemt godt være bekendt. Slesvig IF spillede på hjemmebane 1-1 mod MTV Tellingstedt, der ligger nummer to i Verbandsliga Nord. Det var tredje gang i tre kampe efter nytår, at SIF fik point ud af deres anstregelser.

- Vi er godt på vej her i foråret. Det er flot at spille uafgjort mod Tellingstedt, der er en af de svære modstandere i ligaen, sagde Tobias Siert, der er SIFs assisterende træner. Han hæftede sig også ved, at holdet også har gode chancer i deres to næste kampe, hvor SV Dörpum og TSV Büsum begge gæster opvisningsbanen i Slesvig.

Her kom hjemmeholdet ellers som forventet underpres i lørdagens kamp mod topholdet fra Tellingstedt. SIF skal nok også være glade for, at André Engel tidlig mål (7.) var gæsternes eneste i første halvleg. De havde nemlig chancer til meget mere, mens værterne holdt trods alt stand og var kun nede med 1-0 ved pausen.

- Vi spiller dårligt i første halvleg. Vi tillader dem mange chancer, og vi kunne godt have kommet bagud både 2-0 og 3-0, erkendte Tobias Siert.

I pausen fik SIF imidlertid sadlet om og tippet kampen. Indskiftningen af Thore Hagelüken gav mere ro og mere struktur, og SdU-klubben fik mere initiativ, da de ændrede til en 4-2-3-1-formation fra den 4-1-4-1-opstilling, de begyndte kampen i. Selvom kampen udlignede sig, fattedes SIF dog chancer, og mulighederne for point blev ikke ligefrem forbedret, da hjemmeholdet med et lille kvarter igen blev reduceret til 10 mand, da Gunnar Markhoff fik rødt kort for en hård tackling, som kampens dommer takserede til nødbremse.

Alligevel lykkedes det for SIF at hente det ene point, da Cedric Nielsen blev tildelt et straffespark med små 10 minutter igen. Tellingstedt protesterede højlydt, men lige lidt hjalp det. Nielsen var selv sikker fra 11 meter (82.), og dermed hentede SIF et flot point, selvom det måske ikke var helt fortjent.

- Holdet skal have stor ros for, at vi får kæmpet os til uafgjort, mente SIFs assisterende træner.

Dybt inde i tillægstiden så gæsternes målmand Andreas Todt også rødt efter store frustrationer. Der var ingen tvivl om, at SIF var mest tilfreds med det ene point.

Jonas Løytved

Slesvig IF: Koch - Husfeldt (Reimann 82.), Kolberg (Je. Jacobsen 71.), Markhoff, Bernsee, Wegner, Hammerich (Hagelüken 46.), Jo. Jacobsen, Pueschel, Linhardt, Nielsen
MTV Tellingstedt: Todt - Klie, von Levern, Stein (Theissen 82.), Schrum, Heißenberg, Wandmaker (Mueller 56.), Eggers, Holm, Engel
Dommer: Jasmin Stuhr
Røde kort: Gunnar Markhoff (SIF) og Andreas Todt (MTV)