Kneben sejr og uafgjort til SIF

Håndbold Schleswig-Holstein Liga

04. Oktober 2017, 07:30 Uhr

Slesvig IF (Foto: Tim Riediger)

Neumünster. Efter en tæt kamp var Slesvig IF mest heldig og fik de to point med hjem efter en 27-26 (14-13)-sejr i kvindernes Schleswig-Holstein-Liga mod SG WIFT Neumünster.

SIFs træner, Melf Carstensen, var mere end lykkelig og sagde:
- Det var en sejr med meget held. I starten havde vi problemer i forsvaret. Her var vi heldige, at vores målmand Tasmin Christiansen havde en super dag, og at Lea Clausen scorede mange mål. De to holdt os inde i kampen, sagde han. De første 30 minutter kunne ingen af holdene trække fra. Hvis et hold kom foran med to, blev hullet lukket med det samme.

Men efter pausen kom SIF bedre i gang og kom i front med fire mål. Efter 40 minutter stod det 20-16 til gæsterne, men værterne gav ikke op. De kæmpede sig tilbage, men dommerne fløjtede af, inden SG WIFT nåede at komme foran. I 60. minut stod det 26-26, men SIFs målmand Tasmin Christiansen tog et straffekast, og holdkammerat Lisa Thede scorede kampens sidste mål og sikrede sit hold de to point. - I det hele taget var det en kamp med op- og nedture. Men til sidst høstede vi to point. Det er det vigtigste, sagde Melf Carstensen efter sejren.

Tirsdag spillede SIF igen og hentede ude mod Mönkeberg-Schönkirchen et 25-25-uafgjort.

Grit Jurack/rm

SIF mod Wift: Christiansen, Hartung- L. Thede 5, Mitzkus 1, Puttins 6, Schoor, J. Thede, Hartung 1, Clausen 11/4, A. Thede 1, Wiebe 1, Kasischke

Dommere: Röder, Römer